Automatmærke

Felter med * skal udfyldes og du skal godkende betingelserne nederst.

Udfyld formularen og få et energimærke uden bygningsgennemgang!

De oplysninger du indtaster skal være korrekte for energimærket er lovligt – læs vejledningen her – det er dit ansvar oplysningerne er korrekte.!

Er dit hus bygget i 1990 eller senere kan det energimærkes for kun kr. 1000 alt incl.
Nybyggeri kan IKKE automatmærkes, her skal der ske en bygningsgennemgang. Ved nybyggeri forståes huse, med byggetilladelse eller opførelse efter 1. april 2006.
Dog kan al byggeri der er opført efter 1. april 2006 automærkes ved udløbet af det oprindelige energimærke.

Du modtager en faktura og ved betaling heraf bekræfter du dine oplysninger er rigtige. Når fakturaen er betalt, vil du modtage dit energimærke. Normalt kan alt klares inden for 1-2 dage.

Læs vejledningen her
Det erklæres hermed, at der ikke siden færdigmeldingen af byggeriet, er gennemført bygningsændringer, der væsentligt har forringet bygningens energimæssige ydeevne.

For bygninger opført i 2006 eller senere, hvor ansøgning om byggetilladelse er indsendt til kommunen den 1. april 2006 eller derefter, erklæres endvidere, at bygningen blev energimærket inden færdigmeldingen til kommunen.

Erklæringen afgives af nedenstående person, som med sin underskrift:

1. bekræfter at være ejer af bygningen
2. bekræfter korrektheden af oplysningerne i erklæringen
3. bekræfter korrektheden af bygningsoplysningerne
4. bekræfter at have læst om energimærkningen og har overholdt regler samt afgivet korrekte oplysninger. (vejledningen findes på siden "energimærkning uden bygningsgennemgang")