Certificering

Dansk Bygningsrådgivning er DS/EN ISO 9001 certificeret.
Dette betyder vi er godkendt og certificeret som byggesagkyndige og har tilladelse til at udføre energimærkning på små og store bygninger samt udføre tilstandsrapporter.

ISO 9001 certificatet gør vi kan udføre tæthedsmålinger på både små og store ejendomme efter DS/EN 13829 og vi er samtidig certificeret til at termografere efter DS/EN 13187.

Dansk Bygningsrådgivning er certificeret til at foretage energimærkning af små og store bygninger – såvel med som uden bygningsgennemgang! SE HER

Desuden er vi…
– Level1 uddannet i termografi på Infrared Training Center i Rødovre.
– Syns- & Skønsmand.
– Kursus i eltermografering.
Og vi deltager i aktuelle kurser og faglige konferencer – som Fællesnordiske brancheforeningskurser som termografidagene og har deltaget i 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 og 2013.

Dansk Bygningsrådgivning er medlem af brancheorganisationen “Klimaskærm”. Denne organisation er etableret for at sikre et højt og ens kvalitetsniveau i de udførte tryktest og termograferinger.

Dansk Bygningsrådgivning er godkendt og certificeret som energikonsulenter, byggesagkyndige oma og kan derfor udføre enhver energimærkning af boliger, rækkehuse og større ejendomme.

Se vore Certifikater fra Byggeriets kvalitetskontrol:
Udarbejdelse af tilstandsrapporter under huseftersynsordningen
Energimærkning af enfamiliehuse og flerfamiliehuse m.v.
Udførelse af tæthedsmåling af bygninger
Udførelse af termografiinspektion af bygninger