Bedre Bolig Rådgiver

Dansk Bygningsrådgivning er godkendt af Energistyrelsen som Bedre Bolig Rådgiver.
Energistyrelsen stiller store krav til rådgivernes uddannelse og deres rådgivning, vi leverer et sagligt og godt tilbud til dig.

Hos Dansk Bygningsrådgivning er vi uvildige og har ikke skjulte fordele i at rådgive dig i en bestemt retning (vi tjener ikke på vinduer, isolering, varmepumper eller andre energiinvesteringer du foretager).

Dansk Bygningsrådgivnings rolle som BedreBolig Rådgiver er udelukkende energioptimering og at finde den bedste energiinvestering rent tilbagebetalingsmæssigt for dig som kunde.
Vi hjælper dig med hvilke tilskud der er til energirenovering – Se her…

Se video: Hvad er Bedrebolig-Plan her

BedreBolig er en forholdsvis ny ordning, som skal gøre det enklere og mere overskueligt for danske boligejere at energirenovere.
Formålet er at motivere boligejerne til energirenovering ved at give dem mulighed for en samlet kvalificeret løsning til at energiforbedre hjemmet. Den tidligere arbejdstitel ”Grøn Boligkontrakt” vil forekomme her på siden, dog kun i forbindelse med det forudgående udviklingsarbejde, der er foregået siden maj måned 2013.

Ordningen er etableret som en del af regeringens Vækstplan DK og er vedtaget med bred politisk opbakning. Den indgår som led i regeringens indsats for at skabe vækst og grøn omstilling.

Lovforslaget, der giver hjemmel til BedreBolig, blev som ventet vedtaget d. 28. november og trådte i kraft d. 5. december 2013. Bekendtgørelsen har været i høring og trådte i kraft d. 1. februar 2014.
Læs mere om den politiske baggrund for BedreBolig.
Og her er det hvad ordningen går ud på …her!

Se hvad familien Nielsen fik ud af BedreBolig-Plan